x

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets en schrijf je in! 

 

Adresgegevens
Verzenden/betalen
Bestelling afronden
Geef het e-mailadres waar we het seintje naar toe moeten sturen.

Dit is geen geldig e-mailadres!

U wordt per mail op de hoogte gesteld wanneer dit artikel weer beschikbaar is!
×

Titel

Text

Retouren

We snappen dat je kleding eerst moet passen en sommige andere items toch goed wilt bekijken.Mocht je het artikel daarna willen retourneren dan
kan dat natuurlijk! Vanaf het moment dat je je bestelling hebt ontvangen, heb je de artikelen 14 dagen op zicht om te beslissen of je
de bestelling terug wilt sturen.

Om binnen 14 dagen te retourneren vragen we om je retour binnen 7 dagen aan te melden. Daarna heb je nog 7 dagen de tijd om ze terug te sturen.

Speciaal op bestelling/maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Tevens kunnen artikelen gekocht met 70% korting niet meer worden geretourneerd. Bij artikelen gekocht met 50% korting of meer geven wij u bij retourneren een tegoedbon.

Mocht je inderdaad besluiten een of meerder artikelen terug te sturen zorg dan dat het artikel ongedragen en onbeschadigd is en alle kaartjes nog zijn aangehecht. Ook dienen de artikelen ongewassen te zijn. De artikelen kunnen niet worden teruggenomen als deze beschadigd zijn, er zelf is geprobeerd een gebrek te herstellen of de gebruiksaanwijzing niet is opgevolgd. Wij vragen hiervoor je begrip.

Stuur ons een e-mail met je retourinformatie naar webhop@stitchijburg.nl en vermeld daarin het volgende:

  • het ordernummer
  • het artikel waar het om gaat
  • de reden van retour (dat is niet verplicht maar we leren graag van onze klanten!)

Pak het artikel zorgvuldig in, liefst in de originele verpakking, voeg de originele order toe en voeg deze bij het artikel/de artikelen in de verpakking.

Gebruik het volgende retouradres:

Stitch IJburg
t.a.v. Retouren Webshop
Pampuslaan 31
1087 HP Amsterdam

Retourneren komt voor eigen rekening.

Geef je pakket af bij een verzendbedrijf naar keuze en vraag om een verzendbewijs. Let op! Voor schade opgelopen tijdens de verzending of kwijtgeraakte retouren tijdens het verzendproces of veroorzaakt door een ondeugdelijke verpakking zijn wij niet aansprakelijk. Wij zullen deze retouren dan ook niet in behandeling nemen en per ommegaande terug sturen.

Mocht je je gehele bestelling willen terug sturen dan zullen wij de gehele aankoopsom, inclusief de verzendkosten aan je terugstorten. Als je een deel van je bestelling terugstuurt dan kan het zijn dat de waarde van de producten die je wel hebt gehouden onder de 100,- euro uitkomt (grens voor gratis verzenden). In dat geval vervalt de gratis verzending en brengen we de verzendkosten in mindering op het retourbedrag.